Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Kanat Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı ve Armen İplik Örme Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklarından Fatih Mehmet Ceyhan, KSÜ Orman Fakültesi’nde genç girişimci adayı öğrencilerle bir araya geldi.
 
Etkinliğin açılış konuşmasını KSÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bektaş yaptı. Dekan Bektaş, ülkelerin ekonomik başarıları için ticaretin ve girişimciliğin önemli olduğunu vurgulayarak, sabırla çalışmanın ve işini sevmenin başarının en önemli anahtarlarından olduğunu vurguladı. Programın genç girişimci adayları açısından verimli olması temennisinde bulundu.
 
Genç girişimcilere seslenen Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ceyhan, “İş hayatınızda kalıcı bir başarı istiyorsanız başarılı bir öğrenim hayatına sahip olmalısınız. Öğrenim hayatınızda size verilen temel eğitimi iyi algılar ve size verilen eğitimin özünü çözerseniz hayatınızda karşınıza çıkan sayısız fırsattan birini mutlaka çok iyi değerlendirirsiniz ve başarılı olursunuz” dedi.

Söyleşi sonrası Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan 46 numaralı Kahramanmaraşspor formasını Prof. Dr. İbrahim Bektaş’a hediye etti.  Çekiliş ile katılan öğrencilere Kahramanmaraşspor formaları ve atkıları verilirken KSÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm başkanı Prof. Dr. Ahmet Tutuş verdiği bilgiler ve ayırdığı zaman için Ceyhan’a teşekkür etti.