Turan İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları ve Bazlama şöleni tam bir eğlence havasında geçti.

Tüm yurtta ve dış temsilciliklerde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Bayramı, Turan İlkokulunda, bazlama şöleni ile birlikte kutlandı.

Okul velileri ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen programda çocuklar doyasıya eğlendiler.

Okul Müdürü Abdurrahman DÖNER;  Bu yıl farklı bir düşünce ile velilerimizin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin birlikte daha çok kaynaşması için 23 Nisan kutlamaları dahilinde bazlama şöleni de tertip ettik diyen okul müdürü, sözlerine şöyle devam etti.

Öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamı oluşturmak için bu gibi etkinliklerin yapılmasını, öğretmen-veli işbirliğinin bu şekilde devam ederek çocuklarımızın başarısına destek olacağını ifade etti.

Ayrıca, okul müdürü, bu etkinliğin ve şölenin tertip edilmesinde emeği geçen  öğretmen , veli ve öğrencilere teşekkür etti.

Bayram kutlamalarında sınıfların gösterisi ilgiyle izlendi. Turan İlkokulu Folklor Ekibinin gösterisi büyük alkış aldı. Çocukların beklediği yarışmalarda doyasıya eğlenen çocuklar ve veliler bazlama yemeyi de ihmal etmediler.

Çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı, balon patlatma yarışması ve halat çekme yarışmasında gönüllerince eğlenen çocuklar müzikli oyunlar eşliğinde unutmayacakları bir gün yaşadı.