Dövüş sanatının efsanevi ismi Bruce Lee’nin aktris ve yapımcı olan kızı Shannon Lee, KKTC'de Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) öğrencileriyle bir araya geldi. YDÜ İletişim Fakültesi’nin bu dönemin ilk etkinliği olarak gerçekleştirdiği “Shannon Lee” söyleşisi yerli yabancı birçok öğrenci tarafından ilgiyle karşılandı.

Shannon Lee, ABD Elçiliği işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte babası Bruce Lee’nin yaşam felsefesi hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Bayan Lee, öğrencilerle bir arada olmaktan ve Bruce Lee’nin yaşam felsefesini paylaşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

"BRUCE LEE'NİN BU BAŞARILARI KAZANMASI TESADÜF DEĞİL"

Çin Dövüş Sanatının öncüsü olarak nitelendirilen, Amerika’da ve dünyada duyulmasını sağlayan Bruce Lee’nin bu başarıları kazanmasının bir tesadüf olmadığını ifade eden Shannon Lee, babasından alıntılar yaparak Bruce Lee’nin hayat görüşü hakkında ipuçları da verdi.

“Hayalleriniz konusunda pratik olunuz ve hayallerinizi eylemlerinizle destekleyiniz" diyen Lee, "Bir şeyi kalpten istiyorsan duygusal ve fiziksel olarak uygulamaya geç... Her şeye kalbinizle karar verin ve bu hayatta yapmak istediklerinizi listeleyin. Düşünceleriniz, davranışlarınız ve görüntünüz birbiriyle çelişemez." açıklamalarında bulundu.

Öte yandan Shannon Lee, gerçekleştirdiği sunumun ardından YDÜ öğrencilerinin sorularını cevaplarken, yoğun ilgiyle karşılaştı. Gerçekleştirilen etkinlik, YDÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç.Dr. Gökçe Keçeci Şekeroğlu’nun Shannon Lee’ye Sertifika takdiminin ardından katılımcı öğrencilerin Shannon Lee ile toplu fotoğraf çektirmeleriyle son buldu.