Adana’da gerçekleşecek Çukurova Tarım Fuarı kapsamında, Adana ve Mersinli basın mensupları arasında fotoğraf yarışması düzenlenecek.

ELKA Fuarcılık tarafından ÇUKOBİRLİK’te düzenlenecek fuar, bölgenin en büyük fuar alanında 16 – 20 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Çukurova Tarım Fuarı kapsamında, ELKA Fuarcılık, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile Çukurova’da Tarım konulu bir fotoğraf yarışması düzenlenecek. Konuyla ilgili Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen basın toplantısında yarışmanın detayları açıklandı. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, MGC Başkan Yardımcısı Kerem Türk ve Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç’ın katıldığı tanıtım toplantısında Çukurova’nın tarım zenginliğine dikkat çekildi.

TARIM FUARINDA SERGİLENECEK
Yarışmaya, gazeteciler cemiyetine üye olan basın yayın kuruluşlarında çalışan gazeteciler katılabilecek. Yarışma 10 Temmuz Cuma günü başlayıp, 31 Ağustos Pazartesi günü sona erecek. Yarışma sonuçları 11 Eylül ilan edilecek. Yarışmanın ödül töreni ise Çukurova Tarım Fuarı esnasında, 17 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek. Yarışmada ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar 16 – 20 Eylül tarihleri arasında, ÇUKOBİRLİK’te, Çukurova Tarım Fuarı’nda ziyaretçilere sergilenecek.

Yarışmada birinciye ben 500, ikinciye bin, üçüncüye de 500 Türk Lirası ve mansiyon kazanan 3 yarışmacıya 250’şer TL ödül verilecek. Yarışma şartnamesinde belirtilen şekilde düzenlenmiş fotoğraflar 31 Ağustos saat 23.59’a kadar [email protected] adresine gönderilebilecek.