Konfeksiyondan, şekerlemeye, hediyelik eşyadan, ev tekstili ve mobilyaya kadar indirimli fiyatların yer aldığı 'Erzurum Bayram Fuarı' Tren Garı'ndaki eski Carrefour merkezinde açıldı.

Erzurum'da bayram alış verişi erken başladı. Ufuk Fuarcılık Organizasyonu ile 24 firma, 16 Temmuz Cuma gününe kadar vatandaşlara fuarda hizmet sunacak. Fuara katılımcı esnafın tamamı yerli. Kapılarını 13.00 ile gece 01.00'e kadar açık bulunduracak olan fuarı 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuar Organizatörü Hüseyin Kanar, tüketicilerin bayram alış verişlerini tek çatı altında yapabilmesini hedeflediklerini söyledi. 'Bayram Alışverişi Başlıyor' fuarını en az 100 bin kişinin ziyaret etmesini beklediklerini aktaran Kanar, "Bayram öncesinde Erzurumlu 24 firma fuarımızda stant açtı. Tekstil, konfeksiyon, gıda, hediyelik eşya, mobilya, halı, kozmetik sektöründen firmalar tüketicilere indirimli mal ve hizmet satımı gerçekleştirecek. Öğleden sonra saat 13.00 de kapıları açılacak olan olan fuarımız gece 01.00'a kadar devam edecek. Esnafın işlerinin kesat gittiği bir dönemde bu fuar esnafımıza ve tüketicilerimize büyük avantajlar sağlayacak." dedi.