Ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun Çiftçi Ailesi konulu tablosu açık arttırma yöntemi ile satışa sunuluyor. Tablonun açılış fiyatı 250 bin lira.

Açık arttırmayı tertip eden Antik AŞ, 288. müzayedesinde Eyüboğlu’nun yanında Erol Akyavaş, Burhan Doğançay, Adnan Çoker Ferruh Başağa, Orhan Peker ve Abidin Elderoğlu’na ait eserlere yer verecek.

Müzayedede Francis Bacon, Joan Miro, Yves Klein, Damien Hirst, Victor Vasarely, Peter Halley, Peter Zimmermann ve Hiroshi Sugimoto’nun eserleri de bulunacak.


Güncel Türk sanatının önde gelen isimleri Kemal Önsoy, Azade Köker, Selma Gürbüz, Canan Tolon, İrfan Önürmen ve Ekrem Yalçındağ gibi sanatçıların yapıtlarının satışa sunulacağı; akımın genç temsilcileri Nilbar Güreş, Mehmet Ali Uysal ve Yaşam Şaşmazer’in ürünlerinin tanıtalacağı müzayedeyi Olgaç Artam yönetecek. “Müzayedede yer alan eserleri kendi koleksiyonumuza seçer gibi itina ve dikkatle seçmeye çalıştık.” diyen Artam, tüm sanatseverleri satılacak eserleri yakından görmek için Antik Palace’a davet ediyor.

Eserler 2 Kasım - 7 Kasım tarihleri arasında Antik AŞ sergi salonlarında görülebilir.