Doktor, eczacı, esnaf, hemşire, öğretmen, sağlık çalışanı ve turizmcilerden oluşan Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ilk konserini verdi. Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde(AKM) ilk konserini veren 46 kişilik ekip Manavgatlı halk müziği severlerden alkışlar eşliğinde tam not aldı.

Halk müziği severler, koroya, salonu tam doldurarak her türkü bitiminde dakikalarca alkışlayarak destek verdi. Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Onur Gök yönetiminde Anadolu'nun değişik yörelerine ait türküleri seslendirdi. 2 saate yakın konser veren koro, anonim, Aşık Veysel, Muharrem Ertaş, Neşat Ertaş ve Aşık Mahsun-i'ye ait eserleri seslendirdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ekibini tebrik ederek, halk müziğine yaptıkları katkılar için teşekkür etti. Belediye olarak Manavgat'ta kültür ve sanat etkinliklerine özel önem verdiklerini belirten Sözen, kültür ve sanat etkinliklerine her zaman destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.