Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar ve Programlar Birimi tarafından 1.Dünya Aşı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Merkez İlçemize bağlı tüm ilkokullarda resim yarışması düzenlendi. Yarışma neticesinde ödül almaya hak kazananlara ödülleri Halk Sağlığı Müdürlüğünde Vali Yardımcısı Dr.Erkan BULGAN ın katılımları ile verildi.

Aşı Haftası nedeniyle “Aşılı Çocuk,Sağlıklı Çocuk” temasıyla düzenlenen yarışmada birincilik ödülünü; Özel Yeni Rekor İlkokulu 2.Sınıf öğerencisi Nazmiye Asya SİLAHLI' ya Vali Vekili Dr.Erkan BULGAN verdi.
     
İkincilik ödülünü Necip Fazıl KISAKÜREK İlkokulu 2.Sınıf öğrencisi Duygu SEÇKİNÜLKÜ' ye Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER verdi.
     
Üçüncülük ödülünü Piri Resi İlkokulu 2.Sınıf Öğrencisi  Esra BİRİCİK' e Bulaşıcı Hastalıklar ve Programlar Birim sorumlusu Dr.Melike YAVUZ tarafından takdim edildi. 

Dr.Ahmet YENER yapmış olduğu açıklamada “aşı'nın çocuklarımız tarafından bilinmesi gerektiğini ve bu konuda 1. ve 2. Sınıf ögrencilerimizin aşılı çocuk,sağlıklı çocuk resim yarışmasına katılmalarından dolayı ve bu konuda duyarlılık gösteren okullarına ve ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.