Polatlı Belediye Tiyatrosu, Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle sahnelediği ‘Gecekondu’ adlı oyunla sanatseverlerce beğenildi. Polatlı Belediye Tiyatrosu, 'Şahadet' oyunundan 9 gün sonra gerçekleştirdiği ‘Gecekondu’ adlı oyunla büyük beğeni topladı.

Polatlı Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Yeşilyurt’un hazırlayıp, kursiyerlerin oynadığı ‘Gecekondu’ adlı oyun, köyden kente göç sonrasında yaşanan olayları izleyicinin beğenisine sundu. Polatlı’nın, her alanda bölgesine örnek olacak çalışmalara imza atmakta olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, "Belediye tiyatromuz, daha 9 gün önce ‘Şahadet’ adlı oyunu gerçekleştirdi, aradan 2 hafta geçmeden ‘Gecekondu’ oyununu beğeniyle izledik. Tiyatro ekibimizi kutluyorum. Kısa sürede Polatlı Belediye Tiyatrosu'nun adını duyurdular, bizi onurlandırdılar. Kültürel ve sosyal faaliyetler belediyecilik anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Bu nedenle Polatlı bir sanat şehri olana kadar çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Oyun sonunda Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Yeşilyurt, kendilerine gerekli destek ve imkanı veren Başkan Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür etti. Yeşilyurt, "Sizler olduğunuz sürece bizler birbirinden güzel, birbirinden etkileyici oyunlarla bu sahneden hiç inmeyeceğiz." diye konuştu.