Tiyatro dünyasının tanınmış simalarını ve en güzel oyunlarını vatandaşların ayağına getiren Yenimahalle Belediyesi “Kadınlar ve Erkekler” adlı tiyatro oyununu Yenimahallelilerle buluşturdu. Oyunu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Vekili Mehmet Kartal, salonu dolduran yüzlerce ilçe sakini ile birlikte izledi.


Usta Yazar Anton Çehov’un kısa oyunlarından, Gürsan Pirionurlu ve Selver Kınık tarafından sahneye uyarlanan oyun Misafirhane tiyatro oyuncularının göz dolduran performanslarıyla sunuldu. “Kadınlar ve Erkekler” adlı 2 perdelik oyunda; 5 çift üzerinden tesadüfler, nefretle başlayan büyük aşklar komik bir dille anlatıldı.

50’nci Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen oyun, tiyatro severlerden tam not alırken, seyirciler kahkahalara boğuldu. Oyun sonunda tiyatroculara çiçek vererek tek tek tebrik eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle, kültürün, sanatın, sanatçının ilçesidir. Göreve geldiğimiz günden beri ne söz verdiysek yaptık. Tiyatrolarımız, konserlerimiz, festivallerimiz, birbirinden güzel kültürel etkinliklerimiz devam edecek ” dedi.