Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Şehzadeler Parkı’nda montajı tamamlanan Macera Parkı’nda incelemelerde bulundu.
Şehzadeler Parkı’nda inşası tamamlanan Macera Parkı’nın ilk denemesini Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptı.
Macera Parkı ile ilgili bilgiler veren Saraçoğlu, "Yaklaşık 4 milyon TL’lik yatırımla Kütahyalı’ların hizmetine sunulan Macera Parkı’nda; 150 metre gidiş 150 metre dönüş olmak üzere 300 metre uzunluğunda zipline parkuru, 90 metre uzunluğundaki farklı parkurlardan oluşan yetişkin macera parkuru, 13 metre yüksekliğindeki serbest atlayış parkuru ve Türkiye’de ilk defa Kütahya Belediyesi tarafından hayata geçirilen 550 metre uzunluğuna sahip ve yerden 5 metre yükseklikteki hava bisikleti parkurunun montajı tamamlandı" dedi.
Başkan Saraçoğlu, Türkiye’de ilk olma özelliğindeki parkurların bulunduğu bölgenin en büyük Macera Parkı’nın sadece çocuklar için değil, aynı zamanda yetişkinlerin de hafta sonlarını geçirebileceği, stres atıp eğlenebileceği nezih bir park olduğunu, park içinde çocukların eğlenirken ailelerinin de vakit geçirebileceği sosyal yaşam mekanlarının bulunduğunu dile getirdi.
Saraçoğlu, "Kütahyalı hemşehrilerimizin her şeyin en iyisini hak ettiklerini ve hizmetlerimizin genç, yaşlı, çocuk, yetişkin tüm vatandaşlarımız için artarak devam edecek" diye konuştu. (EFE)