Kütahya’nın Emet ilçesinde, Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesine gala gecesi düzenlendi.
Türkiye Sakatlar Derneği Emet Temsilciliği tarafından Emet Termal Resort Otel de yapılan gala gecesinde, ilçede bulunan engelliler ve protokol bir araya geldi.
Emet Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen geceye, Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Garnizon Komutanı Yasin Bedir, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Keyifli, Ak Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, CHP Emet İlçe Başkanı Deniz Altınsoy, Emet Termal Resort Otel Müdürü Mustafa Hügül ve bazı daire müdürleri katıldı.
Türkiye Sakatlar Derneği Emet şube başkanı Mustafa Mutlu, ”Engelli olmak bize Allah’ın bir lütfüdür. Bizlerin bu hayattaki bir sınavıdır. İnşallah rabbimizin affına mazhar oluruz. Dernek olarak yaptığımız tüm etkinliklerde bizlerin yanında olup desteklerini esirgemeyen ilçe kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak üzere kurum kuruluş ve başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Koca’da yoğun bir program ile engelliler haftasında engelli çocuklarımızın ve ailelerinin mutlulukları için bir takım etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Belediye olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Sadece bu haftalarda değil, her zaman kapılarımız sizlere açık. Engelleri hep birlikte kaldıracağız. Engelli evlatlarımız fedakar ailelerinin de inşallah cennette anahtarları olacaklardır. Bu anlamlı haftada tüm engelli annelerimizin anneler gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmalarının ardından, geceye katılanlar Grup Nağme’nin seslendirdiği birbirinden güzel parçalara eşlik ederek gönüllerince eğlendi.
Engelliler Haftası sebebiyle gerçekleştirilen gala gecesi sonunda, Türkiye Sakatlar Derneği Emet temsilcisi Mustafa Mutlu katkılarından dolayı, Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Emet Termal Resort Otel Müdürü Mustafa Hügül’e birer çini tabak takdim etti.(MS-EFE)