Gençlik Haftası kutlamaları nedeniyle Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Masa Tenisi turnuvası düzenlendi
Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından kurumlar arası ve kurumlar ile vatandaş kaynaşmasını sağlamak ve spora özendirmek amacıyla düzenlenen Masa Tenisi turnuvasına çok sayıda sporcu katıldı.
Birbirleriyle kıyasıya mücadele eden sporcular, rakiplerini eleyerek finale yükselmeyi başardı. Turnuva sonunda Pazarlar İlkokulu Öğretmenlerinden Sami Karademir birinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi İkinci, İlçe Emniyet Amirliğinden Polis Memuru Muhammet Dinç Üçüncü olarak madalya almaya hak kazandı.
Masa Tenisi turnuvasında dereceye giren sporcuların madalyalarını, İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan tarafından verdi. Kaymakam Karaaslan, dereceye giren sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.
Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Faruk Ünver, “ Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde ilçemizde kurumlarda görev yapan personeller arasında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Kurumlar arası ve kurumlar personellerin kaynaşmasını sağlamak ve spora özendirmek amacıyla düzenlenen Masa Tenisi turnuvasının amacına ulaştığı kanısındayız” diye konuştu. (MB-EFE)