Survivor All Star'da geçen hafta olduğu gibi bu hafta da dokunulmazlığı kaybeden ünlüler için her şey çok kötüye gidiyor. Geçen hafta Fulya'yı adadan gönderen Ünlüler bu hafta dokunulmazlık oyununu mutlaka kazanmak istiyorlardı. Ancak tüm çabalarına rağmen 9-6 öne geçtikleri dokunulmazlık oyununu Gönüllülere kaptırdılar.

Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanmalaraına rağmen özellikle Sahra'nın Özlem'e sert ve aksi çıkışlarıyla gerilirken Ünlüler her şeye rağmen sakinliklerini ve birlik beraberliklerini korumaya çalışıyorlar.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi olmak için mücadele verdi ve Ahmet Dursun birsysel dokunulmazlık oyununun sahibi oldu. Geçen hafta arkadaşları tarafından en çok adı yazılan Ahmet Dursun bu durumda adı yazılamayan isim oldu.

Ünlülerde 4 kişi Almeda'nın adını yazarken 5 kişi Merve Oflaz gitsin dedi ve Merve Oflaz Salı gecesi elenmesi muhtemel adaylardan biri oldu. Merve Oflaz Salı gecesi SMS'lerde en çok oyu alan yarışmacının söyleyeceği isimle birlikte elenmek üzere sahneye gelecek. Bakalım geçen hafta Fulya'nın elendiği Survivor'da bu hafta kim elenecek?