Star TV'de her salı izleyenleri duygu seline kaptıran Anne dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Anne dizisi 29 Kasım Salı fragmanı ekran başındakileri gözyaşlarına boğacak. Heyecanla beklenen Anne 6. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanacak. Anne dizisinin 6. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Ayrıntılar haberimizde.

Retying listelerini alt üst etmeyi planlayan dizi Anne 6. yeni bölüm için heyecan dorukta. Duygu yüklü sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Anne dizisinde bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı. Telefon konuşmasına şahit olan Cahide’yle, Zeynep’in arası iyice gerildi. Merakla beklenen Anne 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Anne dizisi 6. yeni bölümü ile 29 Kasım 2016 Salı akşamı Star'da ekrana gelecek.

ANNE 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İŞTE ANNE 5. SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Anne 5. bölümünde, Şule’nin telefonu, evdeki bütün dengeleri değiştirir. Telefon konuşmasına şahit olan Cahide’yle, Zeynep’in arası iyice gerilir. Zeynep, Turna için kendi ailesinden vazgeçmeye hazırdır.

Kızının yaşadığını öğrenen Şule’nin duyguları darmadağın olur. Melek’i görmeyi kafasına koyar ancak öfkesine hakim olamadığı bir anda kendisini karakolda bulur.

Turna, Zeynep ve ailesi arasında sorun yarattığını fark edince, kendince bir çözüm bulur. Zeynep’e yazdığı mektupla evi terk eder. Zeynep buna kendisinin sebep olduğunu düşünerek her yerde Turna’yı ararken, Gönül onu yalnız bırakmaz.