Kanal D'nin aksiyon dolu dizisi Arka Sokaklar 23 Aralık Cuma fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar yeni 422.bölüm fragmanında Hüsnü Çoban'ın başı fena belada. Arka Sokaklar son bölüm ardından gözler şimdi de Arka Sokaklar 422. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Hüsnü rozeti bırakıyor ve görevden ayrılıyor! Mehmet’in yaralandığı ve ekibin zor duruma düştüğü Arka Sokaklar son bölüm izleme linki ve Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Arka Sokaklar 422. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Kanal D’nin heyecan dolu dizisi ve Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Arka Sokaklar son bölüm yine çok konuşulacak. Arka Sokaklar son bölüm ardından gözler yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Arka Sokaklar son bölümde; ekibe yeni katılan Mehmet yaralandı, Mesut ve Selin ise Sezgin’le karşı karşıya geldi. Arka Sokaklar 422. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerde büyük şok yaratacak fragmanda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Komiser Hüsnü açığa alınıyor ve Hüsnü rozetini bırakıp gidiyor! İşte, Arka Sokaklar 422. yeni bölüm fragmanı!

Arka Sokaklar 23 Aralık Cuma Fragmanı İzle

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Komiser muavini Mehmet ekibe alışmaya çalışmaktadır. Ekibin tamamı bu süreçte Mehmet’e fazlasıyla destek olurlar. Mesut, Ali ve Mehmet’in bulunduğu ekip gelen bilgi üzerine Sezgin’in kaçacağı nokta olan sahile gelirler. Hüsnü, Hakan, Selin, Arda’nın bulunduğu ekip ise Sezgin’in kır evine baskın yaparak Sezgin’in adamları olan Şevki ve Hayri’yi tutuklarlar. Fakat, operasyonda beklenmeyen bir gelişme yaşanır ve Mehmet yaralanır.

Ekip, Mehmet’i hemen hastaneye kaldırır ve Mehmet ameliyata alınır. Ekip ise yine Sezgin’in peşine düşer. Sezgin’in planı gözbebeği eşi Sema ve kızları Melek’i de alıp deniz yoluyla kaçmaktır. Sema üzerinden Sezgin’e ulaşmaya çalışan ekibimiz doğru yol üzerindedir, fakat Sezgin fazlasıyla güçlü ve zeki bir adamdır. Mesut ve Selin Sezgin ile karşı karşıya gelse de Sezgin’in hiç acıması yoktur.

ARKA SOKAKLAR 

Arka Sokaklar, Kanal D 'de yayınlanan Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceraları ve aile yaşamları konu alınıyor. Dizi, Kanal D'de yayımlanmaktadır.

Arka sokaklar dizisi hikayesi öyküsü konusu ne anlatıyor

Kanal D ekranlarında 10 yıl önce yayınlandığı ilk bölümünden itibaren ilgiyle takip edilen nadir TV dizilerinden biri olan Arka Sokaklar heyecan dolu bölümleriyle yeni sezona da hızlı bir giriş yaptı ve seyircisiyle buluştu. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyiciyi ekran başına kilitleyen Arka Sokaklar dizisi aksiyon dolu sahneleri ve dizi karakterleri ile de izleyiciden tam not almaya devam ediyor.

Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Abdullah Oğuz ve Orhan Oğuz birlikte yapıyor. Dizinin senaryosunu ise geniş bir kadro hazırlıyor. Senaristliğini Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç, Barış Erdoğan ve Meriç Demiray’ın birlikte yazdığı Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda da oldukça tecrübeli isimler yer alıyor.