Ata Demirer, bu akşam Beyaz Show’a konuk oluyor. Ünlü komedyen Ata Demirer, yakında vizyona girecek yeni filmi Niyazi Gül Dörtnala’dan önce Beyazıt Öztürk’ün misafiri olarak Kanal D ekranlarında merak edilenleri cevaplandıracak. Ata Demirer ile birlikte filmdeki diğer oyuncuları ile birlikte yeni filmlerinin yapımı sırasında karşılaştıkları olayları anlatacaklar. Peki Ata Demirer kimdir?
ATA DEMİRER KİMDİR?

Ata Demirer, 6 Temmuz 1972 yılında Bursa’da doğdu. 1991 yılında istanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü’nü kazandıktan sonra Ata Demirer, Dormen Tiyatrosu’nda 1995 yılında “komik para” adlı oyunla tiyatro sahnesinde kendini gösterdi. Öğrencilik yıllarında aynı zamanda geceleri de barlarda çalışıyordu. Ege Kumpanya adı altında bir rembetiko orkestrası kurdu ve bu orkestra ile sahne çalışmaları yaptı.

Ata Demirer, 23 Şubat 1998′de Tek Kişilik Dev Kadro gösterisi ile ilk kez Leman Kültür’de sahne aldı. Bu Stand Up Gösterisi ile adını duyursa da Star TV’de yayınlanan Korsan TV programı ve oynadığı karakterler ile iyice sivrildi. Ama asıl çıkışını Avrupa Yakası adlı dizide yapmıştır. Ata Demirer, oynadığı Volkan karakteri ile dizinin izlenme rekorları kırmasına neden oldu. Daha sonra dizide diğer oyunculardan Hümeyra ile problem yaşadığından diziden ayrıldığı açıklandı.

Neredesin Firuze adlı sinema filminde 2 ayrı karakteri oynayan Ata Demirer, Vizontele Tuuba filminde de rol aldı. Eyvah Eyvah isimli sinema filminin yapımını gerçekleştirdi. 2011 yılında Eyvah Eyvah 2 filminde Özge Borak ile birlikte rol aldı. Daha sonra Özge Borak ile 11 Kasım 2011 tarihinde nişanlanıp 22 Nisan 2012 tarihinde evlendi. Ata Demirer ile Özge Borak, evliliklerini 14 Kasım 2014 tarihinde sonlandırmıştır.