Ünlü şarkıcı Aylin Aslım'ın sosyal medya üzerinden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a verdiği cevap gündem yarattı. Binlerce kullanıcıdan takdir toplayan Aylin Aslım'ın Tweet'i yüzlerce retweet aldı.

Twitter üzerinden bir taraftar hesabı Fikret Orman'ın açıklamalarını geçerken, ‘Fikret Orman: “Namaz vücudun bütün her şeyini çalıştırıyor. Çağdaş şeyde plates diyorlar. Namaz pilatesten, oruç detokstan daha faydalı" ' tweetini attı. Buna tweet'e yanıt veren ünlü şarkıcı Aylin Aslım da “Öyle mi fikocum tamam fikocum” tweet'ini atarken, paylaşıma yüzlerce kişiden de destek geldi.



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Sahur Sohbetleri' isimli programda namaz kılmak ve oruç tutmakla ilgili açıklamalarda bulunurken, “Dinimizde her ibadetin bir anlamı var. Namaz vücudun bütün her şeyini çalıştırıyor. Çağdaş şeyde plates diyorlar. Namazda da tüm eklemlerinizi calıştırırsınız. Abdest alarak vücudunuzu temizlersiniz. Oruç tutmak mesela, onun da sağlığa yararı var. Çağdaş şeyde ona da detoks diyorlar. Vücudun arınması, temizlenmesi. Sonucunda hepsi niyetle alakalı. Namazı da Allah için kılacaksın, şov için değil” ifadelerini kullandı.