'Bu Tarz Benim' yarışması ile ünlenen ve aşırı açık kombinleriyle olay olan Ayşenur Balcı şimdi de genç oyuncu sevgilisiyle olay oldu. Ayşenur Balcı kimdir? Ayşenur Balcı preiscope çıplak görüntüsü olay olmuştu. Ayşenur Balcı'nın periscopede memelerini açması bilindiği gibi sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu. Ayşenur Balcı kaç yaşında? Ayşenur Balcı instagram fotoğrafları ve Ayşenur Balcı biyografisi haberimizde.

Ayşenur Balcı'nın, genç oyuncu Umur Yiğit Vanlı ile aşk yaşadığı iddia edildi.
 
Balcı ile Vanlı'nın, iki haftadır birlikte olduğu öne sürüldü. (Habertürk)

Periscope'dan canlı yayın yapan Ayşenur Balcı üstsüz haliyle kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturmuş, yanında bir erkek arkadaşıyla binlerce kişiye görüntü veren ünlü ismin yaptığı yayına kimse anlam verememişti.

ayşenur balci periscope üstsüz

Ayşenur Balcı kimdir?

Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim All Star'ın adından en çok söz ettiren ve gündemden inmeyen yarışmacısı. Peki Ayşenur Balcı kimdir?

Ayşenur Balcı, ekranların en çok konuşulan yarışma programı İşte Benim Stilim All Star’ın adından en çok söz ettiren yarışmacısı, birinci olup 100 bin liralık ödülün sahibi oldu. Bir dönem periskop takipçilerine canlı yayında üstsüz yayın yapan Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim All Star’da SMS oylaması sonucu birinci seçildi. Peki Ayşenur Balcı kimdir?

AYŞENUR BALCI KİMDİR?

1995 doğumlu olan Ayşenur Balcı, dansçılık yapıyor. 1.68 boyunda olan yarışmacı 52 kg. İşte Benim Stilim’in ilk sezon yarışmacılardan olan Balcı, farklı tarzı ile jürinin dikkatini çekti. Sarı saçları ve gotik tarzıyla büyük beğeni topladı. İstanbul’da yalnız yaşayan Ayşenur Balcı, kendisini oyuncak bebeklere benzetiyor…
Ayşenur Balcı, Nur Bozar ile atışmalarında jürinin tepkisini çekmiş bunun üzerine ağlama krizine girmişti. 6. haftanın sonunda elenen Ayşenur Balcı, 10. hafta tekrar yarışmaya geri dönmüştür. Jüri tarafından çoğu kez tarz bulunan Ayşenur Balcı, finale kadar yükselmiş birinciliği Aycan-Nurcan Şencan kardeşlere kaptırmıştır. Ayşenur Bacı, yarışmadan sonra burun estetiği oldu.