Kanal D'nin sevilen dizisi 'Beş Kardeş' in 9. ve yeni bölümünde birbirinden komik ve izleyiciyi kırıp geçirecek olaylar üst üste yaşanıyor. Beş Kardeş 9. Bölüm fragmanı izlemek ve özeti hakkında bilgi sahibi olmak için haberimizi takip ediniz. Beş Kardeş 9. Bölüm Fragmanı ve Özeti bu haberimizde...

Yeni bölüm Başeğmez Kardeşler Canan'a olan borçlarını ödemek adına komik gelişmelere sahne olacak bir maceraya atılmaya karar verirler. Orhan'ın büyük beğeni toplayan 'Aşık Oldum' bestesiyle ödüllü bir yarışmaya katılan Başeğmez Kardeşler'den Orhan yeni bölümde  albüm yapma şansı yakalayabileceği için yarışma için ön hazırlık sürecine girecek. Ağabeyi ve kardeşlerinin desteğini alan Orhan'ın bu süreçte saflığıyla başını belaya sokması izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek.
Yarışmaya katılmak için orkestra kurmak zorunda olan Beş Kardeş, Beton Recep lakaplı mafya babasının kapısını çalmak zorunda kalacak.

Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant ve Fatih Artman'ın rol aldığı Beş Kardeş çok konuşulacak yeni bölümüyle 7 Temmuz Salı günü saat 22.30'da Kanal D'de ekrana gelecek.