Beyaz evleniyor iddiaları ortalığı karıştırdı! Ayla Çelik ile hakkında aşk dedikoduları çıkan Beyazıt Öztürk'ün aslında adı sır gibi saklanan İzmirli bir kızla Çeşme'de bu yaz evleneceği söylentisi yayıldı.

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show'a konuk olup yazdığı şarkıyı ilk kez seslendiren ve şu günlerde bile dilimize zaman zaman dolanan Ayça Çelik'in 'Bağdat' şarkısı çok konuşulmuştu. Hatta şarkının klibinde bile bu ikili boy göstermişti.

İşte Ayla'yı ilk tanıdığımız günden bu yana Beyaz ile aşk dedikodusu aldı başını gidiyor. Çelik bu aşkı yalanlarken, Öztürk ile sessiz kalmayı tercih etmişti. Artık iddialar bile kifayetsiz kalırken Beyaz'ın evlilik haberleri yansıdı basına.

Uzun zamandır kalbinin kapıları kapalı olan Beyaz Öztürk'ün aşk iddiaları evlilik haberleriyle bir üst sıraya çıktı.ddialara göre ise; Beyaz hafta sonu adı öğrenilemeyen ancak İzmirli olduğu bilinen bir güzelle sürpriz bir şekilde nikah masasına oturacak. Güneş'in haberine göre Beyaz'ın nikah için Çeşme Ilıca'da bir oteli de kapattığı konuşuluyor. Böylesine bir hazırlık içine girildiyse eğer Beyaz'da artık evli ünlüler arasında diyebiliriz gönül rahatlığıyla. Hadi hayırlısı diyelim o zaman...