Big Brother Türkiye ilk bölümde Çağla dikkatleri üzerinde topladı. Milli takım oyuncusu olan Çağla en çok kondisyonuna güveniyor. Kendisi Bordo rujunu sürmeden sokağa adım atmıyor. Peki Big Brother Çağla kimdir? İşte detaylar..

Big Brother Çağla kimdir?

Milli futbol takımı oyuncusu olan rahmetli babası gibi tam bir spor tutkunu olan Çağla, kondüsyonuna oldukça güveniyor. Yüzme dalında çok sayıda şampiyonluğun da sahibi. Hırslı bir yapıya sahip. İstediği rekoru elde edemediği için duvarları bile yumruklamış. Sporcu olmasına rağmen, giyim konusunda iddialı olmayı seviyor.

Bordo rujunu sürmeden sokağa adım atmıyor. Hobileri futbol maçlarını izlemek ve spor yapmak. Çağla Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp rahmetli babasının sağlığında sahip olamadığı evi satın almak ve babası adına bir heykel yaptırmak istiyor.

REKOR ÖDÜL TAM BİR MİLYON LİRA

‘Big Brother Türkiye’ için başvuruda bulunan 37 bin 500 kişiyle tek tek görüşüldü. Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

Big Brother Türkiye'nin güzel ve seksi yarışmacısı Çağla Çoban hakkında gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz... Big Brother Çağla Çoban'ın en özel resmleri de burada yer alacak.

Big Brother Türkiye'de bombayı Çağla patlattı. Çağla Onur'a aşkını ilan etti. Çağla'nın Onur'a aşk ilan etmesi Big Brother evinde şok etkisi yaratırken sosyal medyada da olay oldu...