Big Brother Türkiye'de kim elendi sorusu 21 Şubat Pazar gecesi belli oldu. Finale az bir zaman kala Big Brother Türkiye'de Yasin elendi ve yarışmaya veda etti. Yasin'in elenmesi Big Brother Türkiye evinde şok etkisi yaratırken bir yandan da evde kaldıkları ve umutları devam ettiği için çok sevindiler.

12. haftada Big Brother Türkiye evine çeyrek finalde veda eden isim yakışıklı yarışmacı Yasin oldu. Big Brother'da finale çıkmaya hak kazanan 2 isim ise Arsel ve Sinan oldu. 

Arsel ve Sinan finale kalarak büyük sevinç yaşadı. Finale kalan iki yarışmacının da erkek olması şaşırttı.

Aslında Sinan elenme adayıydı ancak seyirci Sinan'ı korudu. Seyirciden en fazla oyu alan Sinan ile Seda elenmekten kurtulan isimler oldu. Ev halkı ise Seda'nın elenmesini istiyordu. Ev halkının ısrarla gitmesini istediği Seda'yı da seyirci korudu ve "gitme kal" dedi.

Big Brother Arsel

Gökçen ise hemen her hafta eleme listesine girerekk rekor kırdı. Geride kalan 12 haftanın 9 haftasında eleme listesinde bulunan Gökçen şok yaşadı. Gökçen aynı zamanda 9 defa elenmekten kurtulmuş oldu. 

Geçen haftanın birincisi olan Sinan ödül olarak 87 gün sonra ilk defa abbasıyla görüştü.Sinan babasını görünce gözyaşlarına boğuldu.