Kanal 7'nin hint aşk dizisi Bir Garip Aşk 1 Aralık Perşembe fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 11.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Çarşamba gecesi yayınlandı. Bir Garip Aşk yeni bölümde neler yaşanacak? Bir Garip Aşk son bölüm nefes kesecek sahnelerle ekrana gelecek. Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Arnav bayılmak üzere olan Khushi’yi son anda yakalar.

Kanal 7 Hint aşk dizilerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Bir zamanlar Brezilya dizilerinin revaçta olduğu ülkemizde şimdi de hint dizileri ekrana geliyor. Kanal 7 her gün iki farklı hint dizisini izleyicilerle buluşturuyor. 

Knal 7 ekranlarında yayınlanan Deli Divane dizisi ve Bir Garip Aşk dizisi her gün milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitliyor. Peki 1 Aralık Perşembe günü kanal 7 ekranlarında neler yaşanacak? 

Bir Garip Aşk 11.Bölüm Fragmanı 1 Aralık Perşembe izle

KHUSHİ GİZLİCE ARNAV’IN OFİSİNE GİDER

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Arnav bayılmak üzere olan Khushi’yi son anda yakalar. İkili arasındaki nefret yerini tuhaf duygulara bırakmaya başlamıştır. Manaroma, Akash’ın seçimleri konusunda endişelenirken Devyani de Lavanya’yı torunundan uzaklaştırmak ister.

Bir Garip Aşk 11. Bölüm

Khushi’nin uzun süre ayakta hareketsiz kaldığını gören Arnav, onun bayılacağını anlayınca hemen yakalar. İkili uzun süre birbirlerine baksalar da tek laf etmez. Manaroma, Khushi ile birlikte gelen Payal’in oğlu Akash’ın etrafında çok fazla dolaşmasını istemez. Shyam ise Anjali’ye verdiği sözü yerine getirmek için işlerinin olduğunu söyleyerek halanın yanından ayrılır. Eve döndüklerinde Payal, Khushi ile Akash hakkındaki düşüncelerini paylaşır. Devyani ise Arnav’ı Lavanya’dan uzak durması konusunda bir kez daha uyaracaktır. Ertesi gün Khushi, Arnav’ın ofisine gitmek zorunda kalır. Ofiste neler olacak? Arnav ve Khushi bir kez daha karşılaşacak mı?
Arnav, onu yeniden işe alacak mı? Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.25’da Kanal 7 ekranlarında.