Bir Garip Aşk son bölüm fragmanında Khushi ile Nanda Kishore’un telefon konuşmasına kulak misafiri olan Arnav büyük şok yaşayacak. Bir Garip Aşk 30 Aralık Cuma fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 38.Bölüm Fragmanında Bu durum onda bazı kıskançlık belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep olur. Shyam ise Khushi’nin gözünde kaybettiği güveni yeniden kazanmak için büyük bir plan hazırlamaktadır.

Kokteyl devam etmektedir. Dans kareografı Madhubala, Khushi ve Arnav’ın dans figürlerini beğendiği için yeniden dans etmelerini istemiştir. Ancak ikisi de inatçı tutumunu sürdürmeye devam ettiği için bu teklifi geri çevirir. Ancak Madhubala’nın kolay kolay vazgeçmeye niyeti yoktur ve iki ailenin büyüklerinden bu konu hakkında kendisine yardımcı olmalarını ister.

Bir Garip Aşk 38.Bölüm Fragmanı 30 Aralık Cuma izle

Diğer yandan Khsuhi’nin güvenini kazanmak isteyen Shyam büyük bir plan hazırlığı içerisindedir. Nanda Kishore, yılbaşı gecesinde neler yapacağını Khushi ile paylaşır. Madhumati, Khushi’ye nişan gününü de onun eski nişan elbiselerini giyip giyemeyeceğini sorar. Garima ise damadın ailesine hediye edilecek eşyalar hakkında onlarla tartışır. Anjali’nin Shyam’a kötü bir haberi vardır. Arnav, Khushi’yi Nanda Kishore ile telefonda sohbet ederken yakalar. Ardından Arnav’ın sergilediği kıskanç davranışlar Khushi’nin ilgisini çeker.

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 21.20’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?