Kanal D Bodrum Masalı 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen romantik aşk dizisi Bodrum Masalı 4 Aralık Pazar fragmanı şok edecek. Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı Su için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olan gençler, genç kızın bu hayali için inşaattan malzeme aşırmışlardır. Bodrum Masalı son bölüm fragmanı izle.

Bodrum Masalı yayınlanan yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanlarıyla çok konuşulacak sahnelerin sinyalini verdi. Kanal D'nin sevilen pazar dizisi Bodrum Masalı 14.  bölümüyle bu akşam akşam ekranlarda olacak. Heyecan seviyesi yüksek dizinin yeni bölümüne Su ve Ateş yakınlaşması damga vuracak. Kelebek ve Su arasında da sürpriz gelişmeler var. İşte, Bodrum Masalı 14. bölüm fragmanlarıyla sizlerle birlikte.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Evren, Faryalı’yı kurduğu tuzağa çekmiş, ondan hesap sormayı planlamaktadır ancak işler umduğu gibi gelişmeyecektir. Ateş, Aslı ve Kelebek, Su’nun hayalini gerçekleştirmek üzere Cahit’in inşaatından malzeme indirmiş ama yakalanmışlardır. Onları izleyen bir çift göz daha vardır. Alara ise, planlarını bozmak için harekete geçildiğinden habersiz zaferine hazırlanmaktadır.

Bodrum Masalı 14.  bölüm fragmanı izle

Gözde, Evren’in Yıldız’a dönüşüne bozulmuştur. Evren’i affetmemeye bu kez kararlı görünmektedir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Üzüm’ün geçirdiği kalp krizi herkesi buluşturur. Duygular ve eski hesaplar açığa çıkar. Su’nun yıkılmış görünen ABD’de eğitim hayalleri, yeni tanıştığı biri sayesinde yeniden canlanır. Ateş, Kelebek ve Aslı bunu gerçekleştirmek için birleşirler. Uzay planlarını bozmak ister, üstelik bu sefer farklı bir ortağı vardır.

Kelebek ve Aslı’nın başı öğrendikleri büyük sırla derttedir. Otelde verilen yemek Gözde, Evren, Yıldız, Faryalı için önemli bir geceye dönüşür.