Umut Kaya kimdir? Ceyda Kırıcı'nın eski nişanlısı ve sevgilisi olduğu iddia edilen umut Kaya kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Umut Kaya ile Ceyda Kırıcı hangi klipte oynadı? gibi sorular günün en çok konuşulan konularından oldu.

Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur yarışmasını takip edenlerin yakından bileceği gibi çok sevilen ve hemen her hafta birinci olan bir isim. Her hafta b irinci olarak 10 bin liralık ödülün sahibi olan Ceyda Kırıcı'nın oynadığı erotik klip damatlar evinde de şok etkisi yarattı. Damatlar Ceyda Kırıcı'nın erotik kıyafetler giyerek eski nişanlısı ile klip çekmesine ne dedi? Youtube video kanalında yyaınlanan görüntüler gerçek mi yoksa montaj mı? Bu konuda henüz Ceyda Kırıcı'dan ve Umut Kaya'dan açıklama gelmedi.

Daha önce de Ayça Beğen'in sevgilisi emre'yi eski nişanlısı ile aldatması olay olmuştu. Bu durum akıllara "Kısmetse Olur gelin adaylarında eski sevgilisi hobisi mi var" sorusunu akıllara getirdi. Gelin adayları neden eski sevgilileri ile ilişkilerini bitirmiyor.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Peki Ceyda Kırıcı ile ilişkisi olay olan Umut kaya kimdir? 

Klip ile ilgili bir açıklama yapan Ceyda, ''Paraya ihtiyacım vardı. O yüzden klipte oynadım.'' dedi. Ceyda, Umut Kaya'nın ''Bu da böyle olsun'' şarkısının klibinde oynadı.

Ceyda Kırıcı, Umut Kaya

PEKİ CEYDA KIRICI KİMDİR?

Kısmetse Olur gelin adayı Ceyda Kırıcı, Show TV'de ekranlara gelen Bu Tarz Benim adlı yarışmayla tanındıktan sonra ününe ün kattı. Ceyda Kırıcı güzelliğiyle ve MS'lerde hep birinci olmasıyla Kısmetse Olur'un diğer yarışmacılarıyla sık sık karşı karşıya geliyor.

Memleketi İzmir olan Ceyda Kırıcı, lise mezunu ve 1994 doğumlu. 53 kilogram ağırlığında olan ve 1.70 santimetre boyunda olan Ceyda Kırıcı'nın göz rengi kahverengi. Ceyda'nın burcu ise Koç.