Deli Divane 116. bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Divane 19 Kasım Cumartesi fragmanı izleyenleri şok edecek. Deli Divane yeni bölümde Sadhana ve Alekh doktoru aramaya devam eder. Ragini ve Ranvir de büyük halanın peşine düşer. Deli Divane son bölüm izle.

Deli Divane 18 Kasım Cumartesi 116. Bölüm Fragmanı

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Sadhana ve Alekh doktoru aramaya devam eder. Ragini ve Ranvir de büyük halanın peşine düşer.

Doğru bilgiye ulaşmak için tüm yolları deneyen Ranvir, bu kez büyük halanın yaşadığı yeri araştırır. Ragini ile birlikte yollara düşen Ranvir, haladan öğrendiği bilgilerle şoka girer. Büyük hala Interjit’in ilk önce Ambika ile evleneceğini söyler. Daha sonra bu kararın değişmesine Vasundhara’nın neden olduğunu anlatır. Vasundhara’nın hırsları için yapmayacağı şeyin olmadığını ve bu yolda büyükbabayı öldürmekten çekinmeyeceğini söyler. Sadhana ve Alekh’te bir yandan yalan otopsi raporunu veren doktoru ararken Vasundhara ile karşılaşırlar. Ambika ve Sadyen ise Sadhana’nın bir şeyler gizlediğini anlar.

DELİ DİVANE 116. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan