Kanal 7 ekranlarının sevilen aşk ve tutkuyla izlenen Hint dizisi Deli Divane 9 Aralık Cuma fragmanı yayınlandı. Deli Divane 136. Bölüm Fragmanı şok edecek. Deli Divane yeni bölümde Praka, Sadhana’yı doğru söylemek konusunda teşvik eder ama ikna edemez. Deli Divane son bölüm izle haberimizde.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Deli Divane'nin 9 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan 136. Bölümünde neler olacak?

Deli Divane 136 Özet

HERKES SADHANA’YA SIRT ÇEVİRİR
Gündüz kuşağının sevilen Hint dizisi Deli Divane’nin bugünkü bölümünde; sonucu ne olursa olsun Sadhana’yı doğru söylemek konusunda sadece destekleyen Praka’dır. Mahkeme önünde ne diyeceğini günlerce düşünen Sadhana vicdanının sesini dinler.

Deli Divane 136. Bölüm Fragmanı 9 Aralık Cuma

Hayatı boyunca hiç yalan söylemeyen Sadhana, Rajvansların baskılarına rağmen Ranvir’in adamı odunla dövdüğünü söyler. Bunun üzerine mahkeme salonundaki herkes buz keser. Sadhana’nın Ranvir’i kurtaracağından herkes eminken bir anda tüm dengeler değişir. Alekh dâhil tüm ev halkı Sadhana’ya sırt çevirir. Vasundhara, Sadhana’yı Ragini’nin sağlığını düşünmemekle suçlar. Mahkeme kesin olarak karara bağlanmasa da deliller Ranvir’in aleyhinedir. Kaşalya ise hamile olan Ragini’nin hak etmediği sıkıntılar yaşamasına neden olduğu için Sadhana’ya ateş püskürür.

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Künye Oyunncuları Karakterleri
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai