TRT'nin bu güne kadar yaptığı en iyi dizilerden biri olan Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölüm hangi tarihte yayınlanacak? Diriliş Ertuğrul bu gece TRT'de yayınlanacak mı? Diriliş Ertuğrul 28 Eylül Çarşamba gecesi yayınlanacak mı? Ayrıntılar haberimizde.

Diriliş Ertuğrul hayranları merakla, heyecanla ve en çok da sabırszlıkla dizinin yayınlanacağı saati bekliyor. Yaz tatiline giren diziler tek tek yeni sezona başlarken bu güne kadar Diriliş Ertuğrul henüz başlamadı. Peki Diriliş Ertuğrul neden başlamıyor? Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon başlama tarihi belli oldu mu?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL KIZILELMA VURGUSU

Yeni sezon fragmanlarından birincisi yayınlanan Diriliş Ertuğrul bomba gibi bir bölümle geliyor aslında. Her Çarşamba akşamı Diriliş Ertuğrul'un yayınlanmasını bekleyen milyonlar hep hayal kırıklığı yaşıyor. Bu hafta da Diriliş Ertuğrul yayınlanmayacak ve yine hüsran yaşanacak. Diriliş Ertuğrul ekibinden dizinin başlama tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmamış olmas da Diriliş Ertuğrul hayranlarını öfkelendiriyor ve tepkilerini sosyal medyadan dile getiriyorlar.

DİZİNİN YENİ OYUNCUSU YARALANDI

Ertuğrul dizisindeki rolü için ata binme eğitimi alan Çağdaş Onur Öztürk attan düştü ve ağır şekilde yaralandı. bir süre uyutulan Çağdaş Onur Öztürk'ün tedavi edildiği ve şu an durumunun iyi olduğu bildirildi. Çağdaş Onur Öztürk Yaralanma Haberi İçin Tıklayınız...

Çağdaş Onur Diriliş Ertuğrul


Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Alınan bilgilere göre Diriliş Ertuğrul büyük ihtimalle 5 Ekim 2016 Çarşamba günü başlayacak. Dizinin o günde başlamaması durumunda sosyal medyada protesto eylemleri yapılacağı duyumları alınıyor.

İŞTE DİRİLİŞ ERTUĞTUL YENİ SEZON FRAGMANI