Şiddet gördüğü gerekçesiyle eşi Serkan Uçar'ı terkeden ve boşanma kararı aldıklarını ifade eden Ece Erken kararından vaz mı geçti? Geçtiğimiz günlerde oğulları Eymen ile birlikte tatile çıkan Ece Erken ve Serkan Uçar çifti mutluluk pozları vermişti. Acaba Ece Erken - Serkan Uçar çifti boşanmaktan vaz mı geçti? İşte yanıtı bu haberimizde...

Ece Erken şiddet gördüğü iddiasıyla Uçar’ı terk etmişti.Çift birbirlerine ağır sözler sarf etmiş ancak bir süre sonra barıştıklarını ve anlaşmalı olarak boşanacaklarını açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde oğulları Eymen’le tatil yapan Erken ile Uçar mutluluk pozu vermişti.Önceki gün Instagram hesabından bir paylaşım yapan Uçar kafa karıştırdı.

SANA NE KARDEŞİM BEN KARIMI SEVİYORUM
Serkan Uçar “Eğer iki insanın birlikte olması gerekiyorsa, eninde sonunda birbirlerine dönmenin yolunu bulurlar” notu yazdı. Uçar daha sonra bir takipçisine tepki göstererek “Sana ne kardeşim, ben karımı seviyorum. Barışmak istiyorum” dedi.



SERKAN UÇAR KİMDİR?
 
Ece Erken’in eşi Serkan Uçar, babası Nurettin Uçar ile birlikte galericilik yapıyor. Ece Erken’in kayınpederi Nurettin Uçar, çiftin nikahlanmasına oğlunun hesaplarını dondurarak tepki göstermişti. 
 
Ece Erken için “bu kız bize uymaz” diyen baba Nurettin Uçar başından beri bu evliliğe karşıydı. Ece Erken’in eşi Serkan Uçar ünlü sunucudan tam 11 yaş küçük, yani 25 yaşında.