Ekin Türkmen inkar etti! Oyuncu aşkı belgelendi! Ekin Türkmen kimdir?

Haklarında çıkan aşk iddialarını 'Sadece arkadaşız' diyerek yalanlayan Ekin Türkmen ile Tugay Mercan, ilk kez önceki gece sarmaş dolaş objektiflere yakalandı. Geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de baş başa kahvaltı yapan güzel oyuncu Ekin Türkmen ile meslektaşı Tugay Mercan, "Sadece arkadaşız" diyerek aşk iddialarının reddetmişti. İlişkilerini gizli tutmak için magazin basınının olmadığı yerlere gitmeye özen gösteren ikili, sonunda faka bastı. yemek için gittikleri mekanda yaklaşık 4 saat oturan sevgililer sürekli el ele göz göze sohbet ederek, fotoğraflarının çekildiğinden habersiz şekilde romantik anlar yaşadı.
Daha önce popçu Murat Dalkılıç'la aşk yaşayan Ekin Türkmen'in, Tugay Mercan'ın boynuna sarıldığı anlar objektiflere takıldı.



Ekin Türkmen Kimdir?

22 Ağustos 1984 İzmir doğumlu (31 yaşında) Ekin Türkmen Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Türkmen, 2002 yılında Ekmek Teknesi adlı dizisinde yer alarak ilk televizyon dizisi deneyimini yaşadı. Dizinin bitmesinin ardından Nefes Nefese, Acı Hayat, Kısmetim Otel, Menekşe ile Halil ve Küçük Kadınlar isimli televizyon dizilerinde yer aldı. Ayrıca Keloğlan Karaprens'e Karşı ve Son Ders: Aşk ve Üniversite adlı sinema filmlerinde oynadı. Küçük Kadınlar dizisinden Amerika'da eğitim alacağı için senaryo gereği ölerek ayrıldı.
Adanalı dizisinde "Pamuk'u" canlandırdı.