Enes batur kimdir? Bu makalede bu soruya yanıt verecek ve ünlü Türk YouTuberı size daha da iyi tanıtmaya çalışacağız.

Kısaca: Enes Batur kimdir?

Çoğu kişi onun tam adının “Enes Batur” olduğunu düşünse de bu eksiktir. Tam adı “Enes Batur Sungurtekin“dir. 9 Nisan 1998 doğumlu olan Enes, şu anda 17 yaşında. Lise öğrencisi olan Enes, YouTube’dan arta kalan zamanda üniversite sınavlarına hazırlanıyor.

Batur’un kanalında ilginç üslubuyla yaptığı anlatımlar, milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Ayrıca iyi de bir oyuncu. Oyun videoları ile de büyük ilgi çektiği söylenebilir. “NDNG” adlı YouTube kanlında şu anda yüzlerce video ve 2.5 milyona yakın abonesi bulunuyor. Enes’in videoları 900 milyon izlenmeye yaklaşmış durumda.

Enes Batur izdihamı

Batur, YouTube fenomenlerinin, klasik medyada yer alan ünlülerden çok daha etkili olabileceğini göstermiş de bir isim.

Ankara’daki Armada Alışveriş Merkezi’nin kendisini hayranlarıyla buluşturmak için yaptığı etkinlik bunu net olarak gösterdi. AVM’ye kendisini görmek için gelen kalabalık öylesine çoktu ki, tüm alışveriş merkezini sardı.

Çoğunluğunu Enes Batur’un hayranı olan ve onu görmeyi heyecanla bekleyen çocukların oluşturduğu yoğun kalabalık daha Enes Batur mekana gelmeden önce büyük çaplı bir izdihama neden oldunca etkinlik mecburen iptal edilmek zorunda kaldı.

Kendince: Enes Batur kimdir?

Batur, YouTube kanalının “Hakkında” bölümünde kendisini şöyle anlatıyor:

Herkese merhaba arkadaşlar ben Enes Batur, kanalımda sizi eğlendirmeyi yapabilirsem güldürmeyi olmadı korkutmayı veya benim gibi oyunu yaşamanız için çaba harcıyorum. Videolarımda hayal gücümü konuşturuyorum , umarım sizi mutlu edecek videolar çıkarıyorumdur. Bana gelirsek Antalyada yaşıyorum uzun süredir youtubedayım 1.80 boyundayım kahverengi saçlı ela gözlüyüm. Videolar hergün saat 19:00’da gelecektir ekran başında olun sizleri seviyorum.