Survivor 2016'da yarışan Yılmaz Morgül'ün erkeklik açıklaması sonrasında büyük tepkiler gelmeye devam ediyor. Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, Yılmaz Morgül'ün "Herkese kim olduğumu gösterdim! Hani derler ya, adamın dibi; ben oyum! Erkekliğin, adamlığın kitabını yeniden yazacağım; herkes erkek olmayı benden öğrenecek!" açıklamasına tepki gösterdi ve cinsiyetini değiştirmek istediğini söyledi.

Survivor'a katılan Yılmaz Morgül'ün ismini duyanlar tarafından 'Çok kibar, yapamaz' ifadelerinin kullanılması üzerine Morgül yaptığı açıklamada, 'Herkes erkek olmayı benden öğrenecek' demişti. Morgül, 'Herkese kim olduğumu gösterdim! Hani derler ya, adamın dibi; ben oyum! Erkekliğin, adamlığın kitabını yeniden yazacağım; herkes erkek olmayı benden öğrenecek!' diye konuştu.

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, Yılmaz Morgül'ün 'erkeklik' çıkışına yorumda bulundu ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Sarıkaya, "Allah beni erkek yarattı. Erkeklik önemli ama adamlık ayrı bir şeydir. Yılmaz Morgül'den erkekliği öğreneceksek ben cinsiyetimi değiştireceğim. Nedeni Yılmaz Morgül. Erkekliğin geldiği nokta an itibariyle sorgulanmalıdır. Erkeklik bu insana kaldıysa vay halimize" diye konuştu.

Erkekliğin kitabını yeniden 'yazan' Morgül'e Tahir Sarıkaya tepkisi