Star TV'nin sevilen aksiyon ve heyecan dolu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27 Aralık Salı fragmanı heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır büyük şok yaşayacak. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır rol alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. bölümde Hızır'ın CIA ile görüşmesinin yankıları sürüyor. Suzan ise işleri tamamen karıştırıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her Salı ATV ekranlarında yayınlanıyor...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 53. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır pazarlık masasında...

Gülmezler belası nihayete ermiş sıra ardındakilere gelmiştir. Hızır, Salih Gülmez'in bahsettiği zincirin diğer halkalarına ulaşmak için kolları sıvar. CIA ile pazarlık yapmak üzere masaya oturan Hızır'ın planları yeni düşmanlıklara neden olacaktır.

Kaderinden köşe bucak kaçmaya çalışan Özkan'ı arkasındaki güçler de gözden çıkarmıştır. Yaşamak için son şansı saf değiştirerek elindeki belgeleri Ünal Kaplan'la paylaşmaktır. Hızır için ise Özkan'ın hayatta kalması gibi bir ihtimal söz konusu değildir.

Çakırbeyli hanesi yaşanan hareketli günlerin ardından bir nebze durulmuştur. Bir çocuğunun daha ortaya çıkmasından sonra Hızır'ı evde görmek istemeyen Meryem özlemine yenik düşecek ve geri adım atacaktır.