ATV'nin salı gecelerine damga vuran fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Sanem Çelik'in katılımıyla heyecanın doruğa ulaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı önemli ipuçları veriyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman? Ayrıntılar haberimizde.

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın başrolde oynadıkları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon 4 Ekim 2016 Salı günü başlıyor. Diziye yeni sezonda Sanem Çelik'de katıldı ve Deniz Çakır'ın en büyük rakibi olmaya hazırlanıyor. Sanem Çelik, canlandıracağı Ceylan karakteri ile Çakırbeyli ailesinin başına bela olacağa benziyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. yeni bölüm fragmanında Hızır’ın artık intikam alma yoluna girdiği görülüyor. Hatta yeğeni Alparslan’a “İhanet eden ölür!” demesi Hızır’ın daha şiddetli bir savaşa girdiği anlaşılıyor. Hızır, kaçmış olsa bile Ünal’ın peşini bırakmayacağı, geride kalanlara merhamet etmeyeceği, Alparslan’ın amcasının bir sahnede bu halinden biraz tedirgin olduğu bile görülüyor. İşte dizinin yayınlanan son fragmanı…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON 1. FRAGMAN


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON 2. FRAGMAN