Evlilik programlarının duayeni Esra Erol kimdir? Güzel sunucu Esra Erol kaç yaşında? Evlilik programı yapımıcısı Esra Erol'un kaç çocuğu var? Seksi sunucu Esra Erol'un eşinin adı nedir?  ATV'de vlilik programı yapan seksi ve güzel sunucu Esra Erol eşi ne iş yapıyor? Esra Erol'un çok özel bikinili, dekolte instagram fotoğrafları, firkikleri, facebook, twitter hesapları haberimizde.

Esra Erol hamile kaldığı dönemde verdiği çok özel pozlarla zihinlere kazınmıştı. Fox Tv'de evlilik programı sunarken bebeğini düşüren ve zor günler geçiren Esra Erol bikinili fotoğraflar ile de bir süre gündemde kalmıştı. Hafta içi her gün evlilik programı sunan Esra erol frikik vermemek için büyük çaba harcamasına rağmen sık sık frikik vermekten de kurtulamadı.

Peki Esra Erol kimdir?

12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'da doğan güzel ve seksi sunucu Esra Erol şu an 34 yaşında ancak yaşını hiç göstermiyor. Eda Erol, Pervin Erol, Filiz Erol, Bihter Erol adında dört kardeşi olan Esra Erol'un İdris Ali Özbir, Ömer Erol Özbir adında iki çocuğu var. 

ESRA EROL'UN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLARI

Esra Erol Hamile Fotoğrafı

Necla Kaymakçı Erol, Seyfi Erol'un kızı olan Esra Erol yaptığı evlilik programları ile kariyerini her geçen gün artırarak devam ediyor. Esra Erol'un boyu ise 1.62 ve oldukça kısa bir boya sahip. Ancak giydiği topuklu ayakkanılarla boyunun kısalığını gizlemeye çalışıyor.

Aslen Sinoplu olan güzel ve seksi sunucu Esra Erol babasının mesleği dolayısıyla uzun süre ğek çok yer değiştirmiştir. Liseyi bitirinceye kadar Kütahya'da kalan Esra Erol, üniversite eğitimini ise Açıköğretim Fakultesi'nde tamamlamıştır.

Esra Erol Bikinili
Evlilik Programları ile ünlenen güzel sunucu Esra Erol ilk izdivaç programını Flash Tv ekranlarında yapmış ve burada Desti İzdivaç programını sunmuştur. Bu programdan sonra hızla ünlenen Esra Erol ardından pek çok tv kanalında evlilik programları yapmaya devam etmiştir.

Esra Erol 2 Temmuz 2010 tarihinde Kürt İdris adıyla ünlü mafya babasının oğlu olan Ali Özbir'le evlenerek dünya evine girmiştir. Bu evlilikten iki çocuğu dünyaya gelen Esra erol'un mutlu bir evliliği vardır.

Esra Erol Hamile

Esra Erol Oynadığı Dizi Filmler

İlk olarak Kalp Ağrısı dizisinde oynayan Esra Erol dizinin pek çok bölümünde yer aldı. Ardından Kanal 7 Tv’de yayınlanan Kalp Gözü dizisinde de boy gösteren Esra Erol, Show Tv’de yayınlanan Cennet mahallesidizisinde de konuk oyuncu olarak yer aldı. Ardarda Başkan ve Tuzak dizilerinde de yer alan Esra Erol son olarak ATV’de yayınlanan Canım ailem dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.