İşte Benim Stilim yarışmasının güzel yüzü Ezgi Ünal daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Alabora yarışmasında yarışmıştı. Ancak yarışma tutmayıp sona erince ekrana erken veda etmek zorunda kalmıştı.

Aslen Isparta’lı olan Ezgi Ünal İstanbul’da yaşıyor. 26 yaşındaki Ezgi Ünal, 1.75 boyunda ve 56 kilo ağırlığında... Moda tasarım mezunu olan Ezgi Ünal yarışmaya katılma amacını şöyle açıklıyor:

“Giyinmeyi seviyorum. Göstermeyi de seviyorum bu sebepten yarışmaya katılıyorum. Nasıl bir tarzım olduğunu herkese göstereceğim.''

Ezgi Ünal İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacılarından Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Ceren Gündüz, Mihriban Akgül, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Sima Şerafetoniya, Şilan Makal, Neda Poursaeid, Duygu Barazi, Sinem Umaş, Büşra Eyen Siral ile büyük bir mücadele içine girdi ve bu güne kadar elenmeyerek ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.  

Ezgi Ünal Instagram Fotoğrafı

Instagram hesabı sevgilisi Savaş Kıran'ın resimleriyle yüklü olan İşte Benim Stilimin iddialı yarışmacılarından Ezgi Ünal'ın sevgilisi de kendisi modellik yapıyor. Ezgi Ünal "ne zaman evleneceksiniz" sorunusunu ise şimdilik cevapsız bırakıyor.  

HAYVANSEVER EZGİ ÜNAL

Bu arada Mürekkep isimli derginin iyi bir hayvansever olan Ezgi Ünal'la söyleşi yaptığı ortaya çıktı. Ezgi Ünal çeşitli platformlarda Hayvansever Derneklerinin sesi oluyor.

Ezgi Ünal

Instagram da birbirinden güzel ve ilginç fotoğraflar paylaşan Ezgi Ünal Bazen bir köylü güzeli kılığına girerken kimi zaman da tam bir İstanbul hanımefendisi gibi giyinebiliyor. 

15 Mayıs gecesi "gelin oldum gidiyorum" konseptiyle sahneye çıkan ve jürilerin tammaından 5 puan alarak 25 puanla gecenin birincisi olan Ezgi Ünal ne kadar iddialı olduğunu ve iddiasının boş olmadığını da göstermiş oldu.

İşte Benim Stilim Ezgi Ünal Instagram Resimleri

Ezgi Ünal gelinlik giymeden bir hafta önce de Bruno Mars olarak sahneye çıkmış ve muhteşem sahne performansyla jüriden ve seyircilerden büyük beğeni toplamıştı.