Show Tv'nin romantik komedi dizisi Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter 29 Kasım Salı fragmanı yeni bölümünde Yasemin ve Sarp'ın arası iyiden iyiye açılıyor. Gülümse Yeter dizisinde Cem ile samimi olmaya başlayan Yasemin'in planı şok edecek. Gülümse Yeter yeni bölümünde şok detaylar yaşanacak.

Gülümse Yeter'in yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Salı günlerinin eğlendiren dizisi Gülümse Yeter'de Yasemin ve Sarp aynı şirkette ama ayrı olarak çalışıyor. İkili arasındaki gerilimlerin arttığı yeni bölümde Cem bu durumu fırsat bilerek Yasemin'e yaklaşıyor. Heyecanlı gelişmeleriyle Gülümse Yeter Salı akşamları Show TV'de...

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter 18. bölümü ile 29 Kasım Salı akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

GÜLÜMSE YETER 19. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM ÖZETİ

Gülümse Yeter”in 18. bölümünde; Sarp'ın evlilik teklifine evet diyen Yasemin mutluluktan havalara uçar. Ailelerine açıklamak için sabırsızlanan Yasemin ve Sarp bir yandan da onay alıp alamayacakları konusunda endişelenirler. Bu sırada Yasemin kendini Ayten'e sevdirme yolları ararken hiç beklemediği bir anda çıkıp gelen Alara, kafasında soru işaretleri oluşturur. Yasemin'i ikna etmeye çalışan Cem, çareyi geçmişi düzeltmeye çalışmakta arar. Bahar, oğlu için geri adım atmak zorunda kalır. Neriman'ın evlendirme programına çıkıp aşkını ilan etmesiyle Hasan Efendi mahalleliye karşı zor durumda kalır. Neriman'a karşı düşüncelerini açıkça dile getiren Hasan Efendi hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır, bu tepkiyle işler daha da sarpa sarar. Ayten'in komşusuna yardım etmesi Nermin'in aklına iş planları getirir. Oturduğu yerden para kazanmak için Ayten'i kullanmaya çalışan Nermin işleri büyütmeye karar verir. Ayten ise bu iş birliğini Ahmet'ten saklar. Ahmet tamirhanede Lütfü ise şirketteyken evde olanlardan habersiz kalırlar. Seçil'in gidişiyle rahat bir nefes alan Kemal, Gül'e olan gerçek hislerini açıklayıp yeniden başlamayı teklif eder.

GÜLÜMSE YETER OYUNCULARI

Yapım: MF Yapım
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Banu Kiremitçi

Hasan Civan (Erdal Özyağcılar): Hasan Efendi, Şevki Bey'in vefatına kadar 30 yıl boyunca yanında çalışıyor. Vefatından sonra da oğlu Lütfü Bey'in şoförlüğünü yapıyor. Cimri sayılabilecek boyutta tutumlu olan Hasan Efendi, bir pirinç tanesinin bile ziyan olmasına izin vermiyor. Alnının teriyle kazandığı paranın çarçur edilmesine müsade etmiyor.

Yasemin Özdemir (Aslı Bekiroğlu): Özdemir ailesinin en küçüğü, Şevki Bey'in gözbebeği. Güzelliğiyle dikkatleri çeken, arkadaşları arasında çok sevilen, eğlenceli, güldüğünde yüzünde güller açan genç bir kız. Ailenin en küçüğü olduğu için çok üstüne düşülmüş bir o kadar da şımartılarak büyütülmüş. Aynı zamanda damarına basıldığında keçi gibi inatçı olabilen, gururlu, dediğim dedik, hazır cevap bir karakter.

Sarp Civan (Yılmaz Kunt): Hasan Efendi'nin torunu, Ayten ve Ahmet’in tek oğlu... İdealist karakteri, parlak zekası ve mütevaziliği ile tanınıyor. Yaşının üzerinde olgun davranıyor. Tutumlu, gerektiğinde para harcıyor. Sahip olduklarının kıymetini çok iyi biliyor.

Gül Özdemir (Seray Kaya): Özdemir ailesinin ortanca çocuğu, Yasemin’in ablası. Mesafeli ve soğuk yapısı sadece ailesiyle değil hastane içerisindeki ilişkilerini de bozuyor. Yardıma ihtiyacı olduğunda arayabileceği bir arkadaşı yok. Parasının değerini ve para kazanmanın önemini biliyor. Kazandığını çantaya ayakkabıya yatırmak yerine kitaplara harcıyor.

Kemal Kaleli (Pamir Pekin): Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Şefi. Hastanede cerrahi başarısı kadar yakışıklılığı da çok konuşuluyor. Genç, başarılı, oldukça yakışıklı Doktor Kemal’in karizmasından etkilenmeyen kimse yok. Biraz kendini beğenmiş, daha çok cool tavırlarıyla tanınıyor.