TV8'de Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez'in jüri üyesi olarak görev yaptığı İşte Benim Stilim All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Öykü Serter’in sunduğu İşte Benim Stilim All Star 27 Kasım Cuma akşamı Eleme Gecesi ile ekranlarda olacak…  
 
İşte Benim Stilim All Star'da bu haftanın konukları; Melis Kar, Elif Kaya ve Nil Karataş olacak. Yani bu gece İşte Benim Stilim All Star müdavimleri yarışmacılardan çok konuk sanatçıları izleyecek. Melis Kar, Elif Kaya ve Nil Karataş’ın şarkılarıyla eşlik edeceği  “Eleme Gecesi’ nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangisi elenecek? 
 
İşte Benim Stilim All Star'da bu haftanın konsepti; Siyah- Beyaz. Yarışmacılar siyah beyaz ağırlıklı kıyafetlerle en şık olmak, en azından elenmemek için yarışacaklar. 
 
Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucusu Öykü Serter ile  “İşte Benim Stilim All Star Eleme Gecesi 27 Kasım Cuma TV8’de!
 
İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi 27 Kasım Cuma saat 22.15 de yayında olacak.

İşte Benim Stilim All Star  27 Kasım Cuma eleme gecesiyle ilgili tüm detaylar haberimizde olacak...

SİMA ŞERAFETTİNOVA KATILDI?

Sima Şerafettinova instagram resmi


Bu arada 3. sezonun en çok tartışılan isimlerinden Sima Şerafettinova'nın yarışmaya katılması İşte Benim Stilim All Star stüdyolarını karıştırdı. Sima'nın gelmesini hazmedemeyen diğer yarışmacılar Sima'yı çok ağır şekilde eleştirdiler. 

Sima Şerafettinova için her şey zor olacak gibi görünüyor...