TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan “İşte Benim Stilim 2016” 15 Ocak Cuma akşamı “Eleme Gecesi” ile izleyicilerle buluşuyor.
 
İşte Benim Stilim 2016 Eleme Gecesi’nin bu haftaki konukları; Türk Sinemasının ünlü isimleri Perihan Savaş ve Serdar Gökhan olacak. 
 
Usta oyuncular Perihan Savaş ve Serdar Gökhan’ın konuk olduğu “İşte Benim Stilim Eleme Gecesi”nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangileri elenecek? 
 
İşte Benim Stilm 2016 yarışmasında bu haftaki konsept; Yeşilçam olacak. Yarışmacılar Yeşilçam'ın en evilen karakterlerini canlandırmak için sahnede olacaklar.
 
Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in jüri üyesi olarak yer aldığı “İşte Benim Stilim 2016 Eleme Gecesi” Öykü Serter’in sunumu ile 15 Ocak Cuma akşamı 22.15’de TV8’de yayınlanacak.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI KİMLER? FOTO GALERİ

Geçen hafta Esra Sönmezer'in elenmesinin ardından İşte Benim Stilim All Star'da yarışmacı olarak devam eden isimler; 
Aslızen, Berna Öztürk, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder


İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler'de geçen hafta Esra Sönmezer elenmiş ve yarışmaya veda etmişti. Esra Sönmezer'in elenmesi şok etkisi yaratmıştı...
 
Yayın Tarihi: 15 Ocak Cuma 
Yayın Saati:  22.15