İşte Benim Stilim Ünlüler'in 7 Ocak'ta yayınlanan 4. bölümünde jüri üyesi Hakan Akkaya, Hatice'yi sert bir dille eleştirdi. Hakan Akkaya, Hatice'ye neden "Sen asla şık olamayacaksın"dedi?

 İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler fırtına gibi başladı. Yarışmanın ilk gününe yarışmacılardan çok yeni jüri üyelerinin küstah tavırları damga vurdu. Özellikle Neslihan Yargıcı'nın çirkin tavırları tüm yarışmacıların tepkisine neden oldu?

İşte Benim Stilim All Star'ın ilk gününde podyuma çıkan Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder jüri üyelerinde gereken desteği alamadı.


Hatice kimdir nereli kaç yaşında? İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Hatice biyografisi ve resimleri, Hatice Kimdir? Ekranların fırtınalar estiren yarışma proğram’ı İşte Benim Stilim 2016 yarışmacıları haberimizin detayında meraklıları için oluşturuldu. 16 Yarışmacısı ile 1 Ocak Cuma gününden itibaren Tv8 ekran’ında izleyicisi ile buluşacak sevilen yarışma İşte Benim Stilim 2016’nın merak edilen ünlüleri kimler? İşte Benim Stilim 2016 Hatice kimdir? Hatice kaç yaşında? Hatice boyu kaç? Hatice kaç kilo? Hatice kimdir nereli kaç yaşında? İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Yarışmacısı Hatice biyografisi, Hatice nasıl ün kazandı? Hatice biyografisi.

İşte Benim Stilim Hatice

Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice (d. 6 Aralık 1978, İzmir), Türk şarkıcı.

 Hayatı

6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik ettiler. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.




 ATV televizyonundan gelen sunuculuk teklifi ile bir süre Çürük Elma programını sunduktan sonra müziğe olan ilgisinin daha agir basması sonucunda Eyüp Musiki Cemiyeti ’ne kayıt oldu ve Nejat Yertut’tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu’na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlastigi kanisina vardiktan sonra profesyonel çalismalara basladı.


 1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu. Sanatçının kendisi gibi şarkıcı ilk eşi Güney Aydan 2003'te vefat etmiştir.