İşte Benim Stilim All Star 'da bu hafta 23 Ekim 2015 kim elendi sorusunun yanıtı saat 23.30'dan sonra TV8 ekranlarında belli oldu. İşte Benim Stilim 23 Ekim eleme gecesinde Ezgi Ünal , Sara Koçoğlu ve Nihal Candan isimleri arasından biri elenecekti. Peki bu isim kim oldu? İşte Benim Stilim All Star 'da bu gece kim elendi?

Ezgi Ünal bildiğiniz gibi geçen sezon İşte Benim Stilim birincisi olmuş ve büyük ödülü kazanmıştı. Bu akşam stil yarışmasının birincisinin elemeye çıkıyor olması sosyal medyada da çok tartışıldı. Yarışmanın en çok tartışılan isimlerınde Nihal Candan ise eleme gecelerinin gediklisi oldu. Hemen her hafta eleme potasına giren ancak her defasında jüri kıyağıyla ipten dönen Nihal Candan bu hafta elenecek mi?

Nihal Candan

Bu hafta Nihal Candan ve Ezgi Ünal'ın elemeden kurtulması sürpriz görünmüyor. Çünkü karşılarında Sara Koçoğlu gibi All star kadrosuna alınmaması gerektiği eleştirileri yapılan ve tarz yoksunluğu ile eleme gecesinin gitme favorisi olan bir isim var.

Sara Koçoğlu

GÜLŞAH YILMAZ 10 BİN LİRANIN SAHİBİ OLDU

İşte Benim Stilim Allstar 23 Ekim 2015 cuma gecesi yayınlanan eleme gecesinde buzullar kraliçesi kıyafetiyle sahneye çıkan Gülşah Yılmaz jüriden en yüksek puanı aldı ve gecenin birincisi oldu. Nur Yerlitaş'ın 10 puan verdiği Gülşah Yılmaz'a Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve İvana Sert ise 9 puan verdi ve Gülşah Yılmaz 37 puan kazanarak 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Ezgi Ünal ve Sara Koçoğlu

EZGİ ÜNAL'MI SARA KOÇOĞLU'MU ELENECEK? 

İşte Benim Stilim Allstar eleme gecesinde Nihal Candan elenmekten kurtuldu. Ezgi Ünal ve Sara Koçoğlu ikilisinden birisi bur gece yarışmaya veda edecek. Ezgi mi Sara mı elenecek? 

Potyuma birlikte çıkan Ezgi Ünal ve Sahra Koçoğlu diyer yarışmacıların yorumlarını aldı. Yarışmacıların çoğunluğu Ezgi Ünal'ın yarışmada kalacağını söyledi.


İşte Benim Stilim All Star 'da bu hafta 23 Ekim 2015 gecesi Sara Koçoğlu elendi

SARA KOÇOĞLU FOTOĞRAFLARI