jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez'in yaptığı, Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği işte Benim Stilim All star'da 20 Kasım Cuma gecesi kim elendi? sorusu gecenin çok geç saatlerinde belli  oldu. Üzgün surat alan isimler, yarışmada varlığını sürdürebilmek için en iyi görüntüleriyle jüri üyeleri karşısında ter dökerken; elenme riski bulunmayan yarışmacılar 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya mücadele etti.
Haftanın konuğu; Kamuran Akkor.  
Haftanın konsepti; Yeşil Çam.

Haftaiçi boyunca jüriden düşük puan alıp İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı olabilecek 3 isim vardı: Çiğdem Çelik, Sinem Umaş ve Nihal Candan. Bir çok kez eleme potasına giren Nihal Candan arkadaşları tarafından kurtarılırken; Çiğdem Çelik ve Sinem Umaş tekrar jüri karşısına çıkmak üzere hazırlandı. İkilinin arasından biri İşte Benim Stilim macerasını sonlandırdı.İşte jürinin oylama sonuçları;

Uğurkan Erez Sinem Umaş elensin dedi.

Nur Yerlitaş da Sinem Umaş ismini elenmesi için verdi.

Kemal Doğulu'nun kararı Sinem Umaş'ın elenmesinden yana çıktı.

İvana Sert'in verdiği oyda aynı yönde oldu.

Jürinin 4'te 4 oylaması sonucunda bu hafta İşte Benim Stilim All Star yarışmasından elenen isim Sinem Umaş oldu.

Çiğdem Çelik ve Sinem Umaş

İŞTE BENİM STİLİM'DE PARA ÖDÜLÜ KİMİN?

İşte Benim Stilim All Star'da haftanın birincisi de belli oldu. Gala gecesinde en yüksek puanı alan isim Ezgi Ünal oldu. Ezgi Ünal 10 bin liralık para ödülünü kazandı.