İşte Benim Stilim All Star yarışması çok önemli bir dönemece girdi. İşte Benim Stilim All Star yarışmasında geçen cuma günü yapılan eleme gecesinde Aycan Nurcan Şencan kardeşlerle Emel Özkızıltaş elendi. Bu üç yarışmacının elenmesi İşte Benim Stilim stdyolarında şok etkisi yarattı. Peki aslında bütün bunlar bir oyun muydu?

Ayşenur Balcı ve Çiğdem Çelik'in fırtına gibi estiği geçen hafta en büyük sürprizi final gecesinde Ezgi Ünal yapmış ve Ezgi Ünal aldığı 4 çarpı 10 puanla geceye damga vurmuştu. Ezgi Ünal bu dönemde de en büyük şampiyon adayı olduğunu söylemişti.

Özden Cerrahoğlu'da final gecesi çok iyi bir performans gösterdi ve elenmeninucundan döndü. Özden elenseydi kim kalırdı bu bilinmiyor. Sima ise büyük ihtimalle bu hafta elenecek ve daha ileriye gidemeyecek

Nihal Candan ve Gülay Hançer'de son haftaya çok iyi girdi ve yüksek puanlar aldı. Aslında önümüzdeki cuma günü yapılacak eleme gecesinde yarışmanın durumu biraz daha netleşmiş olacak. 

Nur Bozar

Büyük şoklar! Özlem Özden ve Nur bozar yok!

İşte Benim Stilim Bu Tarz Benim programıyla vareden ikili arasında yer alan Nur Bozar ve Özlem Özden yarışmayı katılmadıkları ve yeni programda yer alacaklarını açıkladılar. Program reyting açısından Özlem, hayranlarını için Nur olmazsa olmaz olması gereken programda yer almayacak. TV8 ile yakın ilişkileri bulunan ve çalışan Gizem Güler İşte Benim Stilim All Star'da olmayabilir!

İkizler Aycan Nurcan Şencan kardeşler ve Gülay Hançer her an olabilir de olmayailirde. Gülay Hançer son bir açıklama ile kadroya gelebiceği konuşuluyor. Eşi vefat eden Nazlı Hamarat olacağı halde ailevi nedenler ve eşini kabetmesiyle kadrodan çıkartıldı. Ayrıca Melisa Şahin olacağı da kesinleşmiş bir diğer yarışmacı olarak biliniyor.