TV8'de yayınlanmaya başlayan ekranların 1 numaralı tarz ve moda yarışması İşte Benim Stilim All Star yeni sezona bomba bir şekilde geldi ve yine raytingleri altüst etti. İşte Benim Stilim All Star sezonunda eskiye dönük şampiyonlar ve iz bırakan yarışmacıları yarışıyor. Serpil Gülşah Yılmaz'da yeni sezonda All Star sezonunda podyumda kendine yer buldu. 1983 doğumlu olan Serpil Gülşah Yılmaz 32 yaşındaki güzel yarışmacı İstanbul doğumlu. Aslen Ardahanlı oldukları için yarışmada Ardahanlı olduğunu açıklayan Serpil Gülşah Yılmaz, güzel sanatlar mezunu. Moda ve emlak sektöründe çalışan Serpil Gülşah Yılmaz modacılık ve styling mesleklerini icra ediyor ve aynı zamanda emlak işiyle uğraşıyor.

1.78 boyundaki güzel ve tarz yarışmacı İşte Benim Stilim All Star sezonuna damga vurmak ve birinciliği almak istiyor. Yarışmaya katılmadan önce sıkı bir TV8 izleyicisi olduğunu söyleyen Serpil Gülşah Yılmaz şimdi de kendini TV8 ekranlarında izlettiriyor. Polemiklerle ve zorlu tartışmalarla kıyasıya bir savaşın olduğu İşte Benim Stilim yeni sezonda Serpil Gülşah Yılmaz'la birlikte izlenmeye devam ediyor.

Serpil Gülşah Yılmaz Fotoğrafları

Serpil Gülşah Yılmaz kimdir, iste benim stilim serpil kim, iste benim stilim serpil gulsah kac yasinda , eşi, serpil gulsah yılmaz evli mi gibi merak ettiğiniz soruların cevapları haberimizde!

Serpil Gülşah Yılmaz, Güzel Sanatlar  ve gayrimenkul pazarlama ve  Styling işi ile de uğraşan güzel yarışmacı moda ile iç içe olduğu için yarışmaya katılmıştır. 1983 doğumlu Gülşah Yılmaz, Güzel Sanatlar mezunu bir yarışmacı!  Gülşah Yılmaz yaptığı bir açıklamada modayı kendine meslek edindiğini belirtmişti. İşte Benim Stilim'e adını yazdırmayı başaran Gülşah Yılmaz yarışmaya damga vurdu. Gülşah Yılmaz boyu ile de ilgi odağı olmuştu yarışmacı 1.78'lik boyu ile dikkat çekiyor.