Aylardır beklenen İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 heyecanı TV8’de başlıyor. Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun jüri üyeliklerinden ayrıldığı İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 yarışmasında yarışacak olan Berna Öztürk kimdir?

İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 yarışmacısı Berna Öztürk’in yaşı, mesleği, biyografisi, Facebook, Twitter ve Instagram adresi haberimizde.

BERNA ÖZTÜRK KİMDİR?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışmacısı Berna Öztürk 28 Mart 1984 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunu olan Berna Öztürk DJ olarak adını duyurdu. Tarkan’ın eski sevigili Bilge Öztürk'ün kız kardeşi olan Berna Öztürk bu yüzden bir dönem magazin basınında Tarkan'ın baldızı olarak fazlaca yer aldı. 16 yaşından itibaren mankenlik ve modellik yapan Berna Öztürk, bazı TV dizileri ve tiyatro oyunlarında rol almıştır.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Berna Öztürk

Uzun zamandır DJ’lik yapan Öztürk’ün hobileri arasında davul çalmak ve resim yapmak da bulunuyor. Berna Öztürk, su sporlarına da fazlasıyla meraklı. İyi bir kite board eğitmeni de olan Berna, ablası Bilge ile birlikte kite board dalında hem yarışmalara hazırlanıyor hem de bu zevkli sporu öğrenmek isteyenlere eğitmenlik yapıyor.

Berna Öztürk