Sinem Umaş kimdir diye merak ediyorsanız, hepimizin hafızasından silinmeyen gelinim olur musun adlı programdan tanıdığınızı hatırlatacaksınız. Kaynana Semra ile sürekli kavgaya giren ve o dönemin büyük ses getiren Sinem Umaş şimdi ne yapıyor? Sosyal medyada yer alan Sinem Umaş resmi olay yarattı ve yeniden gündeme oturan Gelin kaynana yarışması Sinem Umaş hakkında detayları yazımızda bulabilirsiniz.

 Sinem Umaş işte benim stilim yarışmasına katıldı ve değişen görüntüsü ile şaşırttı. Onu benimle evlenir misin ve gelinim olur musun yarışmaları ile tanıdık ve ama daha sonrasında unutuldu. Şimdi yeniden Sinem Umaş kimdir soruları sorulmaya başlandı. İşte Benim Stilim yarışmasında yıldız alan Sinem Umaş bakalım yeni sezon yarışmacılarından olacak mı?İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI KİMLER?

İşte Benim Stilim finalinde yeni yarışmacılar da ilk kez kameralar önüne çıktı. Yeni yarışmacılar arasında bol bol yabancı yer alıyor. Diyarbakır 'dan gelen güzel yarışmacı da öne çıkan isimlerden biri oldu. İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları: Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Ceren Gündüz, Mihriban Akgül, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Sima Şerafetoniya, Şilan Makal, Neda Poursaeid, Duygu Barazi, Sinem Umaş, Büşra Eyen Siral.

Gelinim Olur Musun? Proğram’ının sevilen ve en gözde gelin adaylarından Sinem Umaş, Tv8’de yayınlanan ekranların en tarz proğram’ı İşte Benim Stilim’de yarışmacılar arasındaki yerini almış bulunuyor. Uzun aradan sonra tekrar ekranlarda izlenilen İşte Benim Stilim’in Sinem’i kimdir? Sinem Umaş kaç yaşında? Sinem Umaş aradan geçen zaman zarfı diliminde neler yaptı? Sinem Umaş’ın bu yarışmadan beklentileri neler?

2004 Sonu 2005 başı gibi, zamanın en popüler evlilik proğram’ı olan Kaynana Gelin’in, fenomen gelin adaylarından Sinem İşte Benim Stilim’de izleyicinin karşısına çıktı. Kaynana Semra’nın gelin adayı olan Sinem İşte Benim Stilim’de Juri’ye kendisini kılık kıyafeti ile beğendirebilecekmi? 30 Yaşına gelen güzel ne işle meşgül, o zamandan bu zamana Sinem neler yaptı?

Moda tasarımı okuyan Sinem İstanbul’da yaşıyor! 1984 doğumlu, 30 yaşında olan güzel yarışmacı, İşte Benim Stilim’de neler yapacak? Ekrana yabancı olmayan Sinem Gelinim Olur musun yarışmasından İşte Benim Stilim’e transfer oldu. Sinem Umaş İstanbul’da erkek giyim üzerine bir mağaza çalıştırıyor ve eğer bu yarışmadan birinci olarak ayrılırsa işine Bayan giyimde dahil edeceğini açıkladı.