İşte Benim Stilim'de yeni sezonda Öykü Serter, ünlülerin yarışacağını açıkladı.İşte Benim Stilim ünlüler ne zaman başlıyor? TV8 İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu kimlerden oluşuyor? Hangi ünlüler yarışacak? Detaylar haberimizde...

İşte Benim Stilim ünlüler ne zaman başlıyor? Tv8 İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu kimlerden oluşuyor? Hangi ünlüler yarışacak? Ekranların sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star'da birbirinden stil ve renkli yarışmacılar jüri üyelerinin gözüne girebilmek için tüm hünerlerini sergiliyor. 

İşte Benim Stilim sunucusu Öykü Serter, yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Benim Stilim'de yeni sezonda Öykü Serter, bu kez ünlülerin yarışacağını söyledi. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. 

Serenay aktaş İşte Benim Stilim

İddiaya göre Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstleneceği, jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu’nun bulunacağı programda yarışacak olan ilk isimler belli oldu. Survivor 2014 ve Survivor All Star’da yarışmış olan Serenay Aktaşve Merve Aydın, Ütopya’dan tanıdığımızKurretülayn Matur, Hakan Hatipoğlu’nun eşiGizem Hatipoğlu, Nil Karataş, Mehtap Yılmaz, Asena ve Simge Tertemiz ”İşte Benim Stilim Ünlüler’de yarışacak.