İşte Benim Stilimde dengeler değişiyor. Geçen haftaya kadar elenecekler arasında gösterlen Sima Şerafettinova, Tümay Tali'nin elenmesinin ardından psikolojik üstünlüğü ele geçirdi.

Tümay Tali'nin elenmesinin ardıandn Sima rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor. Eleştirilere cevap vermeye tenezzül etmez bir görüntü sergiliyor. 

Sima Şerafettinova Kimdir?

Azerbaycan asıllı olan Sima henüz 18 yaşında bulunuyor. Türkiye’ye kısa bir süre önce gelen esmer güzeli ekranlarda yayınlanan birçok yarışmaya katılarak ünlü olmanın yollarını aramış. Sonunda İşte Benim Stilime katılarak kendini halka tanıtma fırsatı yakalayarak ilgi odağı olmayı başardı. İtici tavırları nedeni ile her gün eleştirilere maruz kalan Sima, 6 dil biliyor.

Ülkesinde bilgisayar mühendisliği eğitimi alan yarışmacı hayalinin ise oyunculuk yapmak olduğunu ifade ediyor. Bir süredir foto modellik yaparak geçimini sağlayan Sima, diğer yarışmacılar ile tartışmaktan kaçınmıyor. 

Ayrıca, jüri üyelerinden Kemal Doğulu tarafından dikkat çekmek için saçmaladığı iddia ediliyor. Her gün yeni bir olayın kahramanı olarak şöhretin kapısını aralamaya çalışıyor. Bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyan fakat yarışma nedeni ile eğitimine ara veren yarışmacı, 15 yaşından itibaren moda yarışmalarına katıldığını da sözlerine ekliyor.

Hem fiziği hem de giyim stili ile rakip tanımadığını da ifade eden yarışmacı, halen fotomodellik yapmaya devam ediyor. Hayalinin oyunculuk yapmak olduğunu belirterek İşte Benim Stilime katılma amacının tanınmak olduğunu sözlerine ekliyor. Ayrıca, rakip tanımadığını da ifade etti.